top of page
uj.gif
  • Kan vi komme to voksne med?
    Ja, du må gerne have en med til at hjælpe og kigge på, det koster ikke ekstra. Men normalt kun en voksen i vandet. Hvis der ikke er mange på holdet, kan der enkelte gange givet lov til at i er to voksne i vandet. Det er altid instruktørens afgørelse. Hvis både mor og far er med, er det en god idé at det er far der klæder om med barnet, da der normalt er bedre plads i herreafdelingen.
  • Hvordan betaler jeg for babysvømning?
    Du kan betale via netbank, konto nummeret finder du i tilmeldingen mailen du fik ved tilmelding af babysvømning. Du får også en mail med en kopi af infobrevet 14 dage før start.
  • Er prisen for babysvømning inkl. indgang til svømmehallen eller skal man købe billet ved siden af?
    Er prisen for babysvømning inkl. indgang til svømmehallen eller skal man købe billet ved siden af? Prisen er inkl. indgang til svømmehallen. Du skal ikke købe billet. I Hjortespringbadet i Herlev, skal du have et adgangs armbånd, som koster 50 kr. i depositum. Pengene får du tilbage, når undervisningsperioden er slut og du aflevere armbåndet.
  • Hvorfor er der forskellige priser i de forskellige svømmehaller?
    Vi giver forskellige leje af de forskellige svømmehaller. Bl.a. derfor har vi forskellige udgifter på de forskellige hold.
  • Kan jeg betale med Dankort?
    Nej desværre ikke. Vi modtager betaling via netbank, kontonummeret står i infobrevet, som du modtager ved tilmelding. Du for også en mail med kontonummeret 10 dage før holdstart.
  • Hvis jeg ikke har mulighed for at deltage hver gang til svømning, kan jeg så undgå at betale for alle gange?"
    Nej desværre. Vi betaler den samme leje af svømmehallen, uanset hvor mange der er på holdet, så vi vil gerne have holdene fyldt op.
  • Er det muligt at få en prøvetime, eller melde fra hvis det ikke er noget for mit barn?"
    Vi har en prøvetid på 1 eller 2 gange. Hvorefter det er muligt at melde fra. Se handelsbetingelser for nærmere forklaring.
  • Hvilket badetøj skal barnet have på?
    Badeble og tætsiddende badebukser/badedragt skal bruges af alle børn under 3 år, da det giver den bedste beskyttelse mod uheld i bassinet. Hvis der skulle ske et uheld bliver vi nødt til at lukke bassinet i mindst fire timer, derfor er vi meget forsigtige. Badeble kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Badebukser og badedragt kan købes i de fleste børnetøjsbutikker. Vi anbefaler at bruge Splash About, da det er vores erfaring at det er den der giver den bedste beskyttelse. Splash About kan bla. købes hos Babygear.dk. Skriv aqua-baby som værdikode. Det giver 8% i rabat. Hvilket Splash About opfylder.Klik her for at se.
  • Det er mange der klæder om samtidigt. Er der kun et omklædningsrum?
    I Hjortespringbadet (Herlev) og i Slagelse Svømmehal er der er mulighed for, at efter den voksne har vasket sig, at tage barnet ind ved siden af babyområdet i svømmehallen, hvor der er mulighed for at vaske barnet. I Bolbro (Odense) er der et familierum der kan benyttes. Spørg en livredder. I Højme (Odense) er der kun et omklædningsrum.
  • Hvornår skal barnet spise i forhold til babysvømning?
    Jeres barn har det bedst hvis de er mæt inden de kommer til babysvømning. Der må gerne gå ca. 15 minutter, inden man gå i vandet efter spisning. Efter svømmeturen har de fleste børn behov for lidt at spise eller drikke.
  • Kan jeg varme babymad i svømmehallen?
    Der er mikrobølgeovn til rådighed i Svømmehallerne i Odense og Slagelse.
  • Hvorfor skal jeg skylle hår inden jeg kommer i bassinet?
    Det er vigtig i forhold til hygiejne i varmtvandsbassin at alle skyller deres hår. Løse hår vil altid falde af når man kommer i vandet og er ikke rart for andre af få på sig. Vi du ikke have vådt hår, kan du benytte en badehætte.
  • Må jeg tage billeder til babysvømning?
    Billeder må gerne tages under undervisning, hvis alle er enige om det. Spørg først underviser.
  • Kan mit barn klare at være i vandet i 30 minutter?
    De fleste kan godt. Men der kan godt være at jeres baby bliver hurtig træt, de første par gange de svømmer, så der er muligt at 15-20 minutter er rigeligt i starten. Husk at det er på børnenes præmisser, så lyt efter deres signaler.
  • Kan vi starte før mit barn er 10 uger?
    Vi anbefaler normalt at barnet er 10 uger eller 5 kg. inden det starter, ellers kan de, hvis de er små, hurtig blive trætte. Er barnet født for tidligt, regnes der fra terminsdato. Nogle klare det rigtig godt, tidligere, det er meget forskelligt, hvor gamle de skal være for at starte. Hvis barnet er stor og "stærk" kan 8 uger være ok. Det er noget du selv skal vurdere.
  • Er det farligt for mit barn at der er klor i vandet?
    Det er et krav fra Miljømyndighederne, at der tilsættes klor i bassinvandet som desinfektion. Klor dræber skadelige stoffer, som er kommet i bassinvandet fra brugerne. Kloren i vandet er ikke farlig, i de mængder der er i vandet og hvis du smører baby ind i creme efter en tur i bassinet, kan huden sagtens tåle det. Det er heller ikke farligt, hvis baby sluger noget vand – hvilket den lille sikkert gør. Du skal ikke være bekymret for smittefare i vandet. Vandet filtreres og desinficeres.
  • Kan jeg parkere ved svømmehallerne?
    Ja, parkering er gratis ved alle svømmehaller, barnevogne kan tages med ind. Men må ikke tage med ind i omklædningen.
  • Mit barn er forkølet. Kan vi stadig tage til svømning?
    Det er lidt en individuel vurderingssag. Generelt kan man sige at syge børn ikke skal i svømmehallen. Forkølelse er jo mange ting og drejer det sig om lidt almindelig snue med klart snot, så ser jeg ikke problemer i at barnet kommer i svømmehallen, men er barnet tæt i næsen med 'grønt' snot og i det hele taget lidt 'klattet' og ikke velbefindende, så skal man blive hjemme.
bottom of page